BEMUTATKOZÁS

A Veszprémi Egyetemi Színpad 2016-ban alakult újra a veszprémi Pannon Egyetemen. Jellemző ránk a sokféleség, hiszen sokan sokfélét gondolunk a színházról, az alkotásról, ami meglátszik projektjeinken, előadásainkon is. Valódi amatőr alkotók vagyunk, gyakran cseréljük szerepeinket, csapatunkban nincsenek rögzített alkotói funkciók, bárki kipróbálhatja magát játszóként, rendezőként, vagy egyéb szerepkörökben is, ha úgy tartja kedve.

Nyílt tréning a Pannon Egyetemen


Mivel tagjaink közül többen drámapedagógusnak készülünk, nagy hangsúlyt fektetünk e szakterület képviseletére is, rendszeres nyílt tréningjeink mellett, gyakran készítünk drámapedagógiai foglalkozásokat egy-egy előadáshoz, múzeumi kiállításhoz, vagy iskoláknak külön felkérésre.
Célunk a helyi kulturális élet fellendítése és a színház, az amatőr színjátszás fiatalokkal való megszerettetése. Aktívan együttműködünk különböző veszprémi kulturális intézményekkel és szervezetekkel, és igyekszünk az egyetem életébe is egy kis frissességet, színházat csepegtetni.

A 2019/2020. évadunkban szeretnénk erősíteni az egyetemi színpad nyitott műhely-jellegét, ezért szeretettel várunk mindenkit különböző projektjeinkbe, melyekről a PROJEKTEK lapon tudhatsz meg többet!

Keressetek minket Facebookon és Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük