PROJEKTEK

A 2019/2020. évadban az Egyetemi Színpad szeretné kinyitni az egyetemi színpad kapuit mind a felnőttek, mind a fiatalok előtt. Az idei évad projektjeit a nyitott műhely szellemisége határozza meg. A következő projektekbe várjuk az érdeklődők becsatlakozását:

  1. Szervezői, önkéntesi feladatok rendezvényeinken
  2. Színjátszócsoport vezetői feladatok
  3. Tudományos Kutatóműhelyben való részvétel
  4. Önálló előadások létrehozása
  5. Foglalkozástervezés és foglalkozásvezetés
  6. VESZ KLUB

Az idei évben három nagyobb szakmai rendezvényt szeretnénk lebonyolítani, még ősszel egy intenzív tréningnapot, tavasszal pedig a III. Dráma Műhely Napokat és a Közép-Dunántúli Regionális Diákszínjátszó Találkozót. Ezen rendezvényeknek szervezésében és lebonyolításában kérjük segítségetek!

Idén nem csak az egyetemi hallgatókat, hanem az általános- és középiskolás korosztályt is szeretnénk megszólítani színjátszócsoportjainkkal. Terveink szerint két csoportot indítunk majd november elején, egy gyermek- és egy diákszínjátszó csoportot. Ide várjuk a színjátszás iránt érdeklődést mutató diákok jelentkezését, valamint azokat is, akiket a csoportvezetés izgat!

Az Egyetemi Színpad számára fontos, hogy a drámapedagógiát és színházi nevelést ne csak a gyakorlat, hanem az elmélet felől is megközelítse. Ezért hirdetjük meg Tudományos Kutatóműhelyünk, amelynek célja, hogy támogassa tudományos publikációk létrejöttét. Ha kutatni szeretnél ezekben a támakörökben, jó helyen jársz!

Szeretettem fogadjuk azokat a kezdeményezéseket, amelyek új előadások létrehozását célozza meg. Ehhez az Egyetemi Színpad hang- és fénytechnikát tud biztosítani, valamint segítséget tud nyújtani próbaterem keresésében.

Az idei évadban tovább folyatjuk szakmai együttműködésünk a Laczkó Dezső Múzeummal és a Kabóca Bábszínházzal múzeumpedagógiai- és színházi nevelési foglalkozásainkkal. Mind a tervezési, mind a megvalósítási folyamatban számítunk a segítségedre!

A kéthetente megrendezésre kerülő VESZ KLUB-okon is várunk titeket! Ismerkedjünk meg egymással és a dramatikus tevékenységformákkal! Ezeknek az alkalmaknak a célja, hogy drámás munka során ismerkedjünk egymással és a drámapedagógiával.

Jelentkezni az ELÉRHETŐSÉGEK fülön feltüntetett telefonszámok vagy e-mail címek valamelyikén tudsz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük