DRÁMA MŰHELY

A Veszprémi Egyetemi Színpad Dráma Műhelye alapvető célja, hogy a városban és annak vonzáskörzetében élőknek drámapedagógiai és színházi nevelési foglalkozásokat hozzon létre. Veszprém különböző intézményeivel együttműködve igyekszünk - főleg a közoktatásban résztvevők számára - minél több korosztállyal, minél sokszínűbb programokban együtt dolgozni.

VESZ KLUB

A 2018-as évtől kezdve havonta két-három alkalommal megrendezésre kerülő VESZ KLUB fő célja a találkozás és a közös játék. A foglalkozáson improvizációs gyakorlatok, drámajátékok és mozgásos feladatok a jellemzők. Ezek az alkalmak nem épülnek szigorúan egymásra, így bárki bármikor bekapcsolódhat a folyamatba. A KLUB minden alkalommal a Vár uca 20. V112-es termében kerül megrendezésre 19:00 és 21:00 között.

DRÁMA MŰHELY NAPOK

2018-ban a III. Veszprémi Egyetemi Színpadi Találkozó kísérőrendezvényeként megrendezésre kerül a Dráma Műhely Napok programsorozata. A rendezvény keretein belül különböző drámapedagógia témájú workshopokon, előadásokon és beszélgetéseken vehetnek részt a látogatók.

©Keszte Bálint

Impresszum:

Elérhetőségek

©Keszte Bálint